Lokala hamburgaralternativ: McDonald’s Liljeholmen och mera

Vid Liljeholmen i Stockholm hittar du en av McDonald’s restauranger, som erbjuder ett brett utbud av hamburgaralternativ och andra läckra snacks. Här kan du njuta av klassiska favoriter eller prova på något nytt och unikt från McDonald’s meny.

McDonald’s Liljeholmen

McDonald’s Liljeholmen är belägen på Liljeholmstorget och är bekvämt belägen för både lokalbefolkningen och besökare. Restaurangen har en modern och välkomnande atmosfär, där du kan njuta av din mat med din familj och vänner.

Meny på McDonald’s Liljeholmen

McDonald’s Liljeholmen erbjuder ett brett utbud av hamburgare, från den klassiska Big Mac till vegetariska alternativ som McVegan och Beyond Burger. För de som föredrar lättare alternativ finns det också sallader och wraps att välja mellan. För att stilla din söta tand kan du välja bland flera olika desserter, som den omtyckta McFlurryn eller äppelpajen. Oavsett vilken matpreferens du har finns det något för alla på McDonald’s Liljeholmen.

Öppettider och leveransalternativ

McDonald’s Liljeholmen har generösa öppettider för att passa olika behov. Restaurangen är öppen från tidig morgon till sent på kvällen, så oavsett om du är ute efter en god frukost, lunch, middag eller en sen kvällssnack, finns McDonald’s Liljeholmen tillgänglig.

För de som vill njuta av McDonald’s mat i bekvämligheten av sitt eget hem, erbjuds leveransalternativ som Foodora. Genom att beställa via Foodora kan du få dina favoritmåltider från McDonald’s Liljeholmen direkt till din dörr. Detta är perfekt för de dagar när du inte känner för att laga mat eller vill unna dig något extra gott.

Utforska lokala hamburgaralternativ

Även om McDonald’s Liljeholmen erbjuder en bekväm och pålitlig hamburgarupplevelse, finns det också andra lokala alternativ att utforska. Genom att ta en promenad runt området kan du upptäcka en mängd olika restauranger som serverar läckra hamburgare. Använd gärna karta för att hitta alla lokala hamburgarrestauranger i närheten av Liljeholmen och låt smakupplevelsen ta dig vidare till nya kulinariska äventyr.

När stänger Foodora?

Om du vill beställa mat från McDonald’s Liljeholmen via Foodora kan det vara bra att känna till deras öppettider. Foodora har vanligtvis leverans fram till sent på kvällen, men exakta öppettider kan variera beroende på dagen och restaurangens policy. För att vara säker på att få din leverans är det alltid bäst att kolla Foodoras app eller webbplats för de senaste öppettiderna.

Relaterade söktermer
# Sökterm
1 McDonald’s Liljeholmen
2 McDonalds Liljeholmen meny
3 McDonalds Liljeholmstorget
4 McDonald’s Sverige karta
5 När stänger Foodora

För de som älskar hamburgare är McDonald’s Liljeholmen ett utmärkt alternativ. Med sina omfattande menyval och bekväma läge är det en perfekt plats att njuta av en läcker hamburgare eller annan mat från McDonald’s. Utforska också de lokala hamburgaralternativen runt Liljeholmen för att upptäcka nya smaker och restauranger att älska.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger McDonald’s i Liljeholmen?

McDonald’s i Liljeholmen ligger på Liljeholmstorget.

Vad finns på menyn på McDonald’s i Liljeholmen?

På menyn på McDonald’s i Liljeholmen hittar du hamburgare, pommes frites, kycklingnuggets, sallader och mycket mer.

Vilka öppettider har McDonald’s i Liljeholmen?

McDonald’s i Liljeholmen har öppet från tidig morgon till sent på kvällen.

Finns det parkering vid McDonald’s i Liljeholmen?

Ja, det finns parkering i närheten av McDonald’s i Liljeholmen.

Kan jag beställa McDonald’s Liljeholmen via Foodora?

Ja, du kan beställa McDonald’s Liljeholmen via Foodora.

Vilka betalningsalternativ accepteras på McDonald’s i Liljeholmen?

På McDonald’s i Liljeholmen accepteras kontanter, kort och mobila betalningar.

Har McDonald’s i Liljeholmen drive-thru?

Ja, McDonald’s i Liljeholmen har en drive-thru för bekväm bilservice.

Finns det WiFi på McDonald’s i Liljeholmen?

Ja, McDonald’s i Liljeholmen erbjuder gratis WiFi för besökare.

Har McDonald’s i Liljeholmen barnmenyer?

Ja, McDonald’s i Liljeholmen har särskilda barnmenyer med mindre portioner och barnvänliga alternativ.

Kan man göra förbeställda beställningar på McDonald’s i Liljeholmen?

Ja, du kan göra förbeställda beställningar på McDonald’s i Liljeholmen genom deras app eller online.

Artiklen Lokala hamburgaralternativ: McDonald’s Liljeholmen och mera har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 18 anmeldelser