Superungar svt

Superungar | UR Play

Superungar | UR Play

Vi möter familjer med barn som lever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Det kan till exempel vara adhd, Aspergers syndrom eller autism.

Vi möter familjer med barn som lever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Det kan till exempel vara adhd, Aspergers syndrom eller autism. Programledaren Måns Möller träffar en familj per avsnitt, och vi får ta del av de problem just den familjen har i vardagen. Måns sätter varje familj i kontakt med en expert som ska hjälpa dem att minska stressen och få en enklare vardag. Parallellt med huvudberättelserna träffar vi vuxna med NPF och Måns son Viggo, som har autism.

Superungar: Oliver – UR Play

Superungar: Oliver | UR Play

Superungar. Hur kan familjer som lever med NPF få en väl fungerande vardag? • Allmänbildande. • Samhällskunskap, Individer och gemenskaper. Om serien.

Det finns en massa energi som rusar runt i kroppen på barn med adhd. Men alla är olika. Vissa kan inte sitta still, andra kan inte sätta i gång och de allra flesta har väldigt svårt att koncentrera sig. Hur kan föreningar och idrottsledare jobba? Hur kan man som förälder stötta sitt barn? Och vilka specifika fördelar finns det med fysisk aktivitet för barn med NPF-diagnoser? Måns Möller följer 10-åriga Oliver genom de utmaningar som uppstår när han ska hitta en ny fritidsaktivitet.

Superungar – Streama online | TV.nu

Måns Möller träffar barnfamiljer som lever med diagnoser som till exempel adhd och autism. En serie om föräldrars kärleksfulla kamp och barnens otroliga …

Måns Möller träffar barnfamiljer som lever med diagnoser som till exempel adhd och autism. En serie om föräldrars kärleksfulla kamp och barnens otroliga insikter och livsvisdom.

Superungar – UR Play – Webb-TV.nu

Superungar – UR Play

Superungar, svensk serie från 2018 på UR Play. Superungar följer barnfamiljer som lever med diagnoser som adhd, Asperger och autism. … Streama SVT Play …

Superungar SVT Play Stream Webb-TV – TV tablå

Superungar SVT Play Stream Webb-TV

Del 6 av 6. Streama Superungar på SVT Play. Se senaste och alla tidigare tillgängliga avsnitt. SVT Play webb-tv, streama program, serier och filmer gratis.

Superungar SVT Play. Liam. Liam, 10 år, har asperger och DCD (bristande motorisk förmåga). Tidvis är familjens vardag väldigt jobbig. Drömmen är att Liam ska lära sig cykla. Då skulle han få mer frihet – och… Titta på, streama online webb-tv, serier och filmer gratis.

Måns Möller i nya tv-serien Superungar | UR – Mynewsdesk

Måns Möller i nya tv-serien Superungar | UR – Sveriges Utbildningsradio AB

3 okt. 2018 — Sveriges Utbildningsradio (UR) ger i den nya serien Superungar en unik inblick i den stress och påfrestning som är vardag för många människor i …

I UR:s nya tv-serie Superungar tar sig Måns Möller an utmaningen att hjälpa barnfamiljer som lever med diagnoser som adhd, autism och andra neuropsykiatriska…

SVT 24 | SVT Play

Superungar – syntolkat. Oliver. Det finns en massa energi som rusar runt i kroppen på barn med adhd. Men alla är olika. Vissa kan inte sitta still andra kan …

Alla SVT:s kanaler direktsända i SVT Play, med hela tv-tablån inom räckhåll.

Fröken Sophias undervisningstips! | Superungar! – Facebook

Ikväll sänds första avsnittet av ”Superungar” i SVT. Det handlar om Alice, som har en multidiagnos. Hennes stora passion är hästar.

Autism Sverige – I UR:s nya tv-serie Superungar kommer…

Superungar – premiär 25 oktober i SVT1 UR är en del av svensk public service. Vi driver Kunskapskanalen med SVT och sänder i SVT och Sveriges radio.

Keywords: superungar svt, måns möller svt