Utforska den läckra lunchen och den unika atmosfären på Ostbutiken Åkagården – din oas i Ängelholm!

Välkommen till Ostbutiken Åkagården, den perfekta platsen för en läcker och avkopplande lunchupplevelse i hjärtat av Ängelholm. Med sin unika atmosfär och fantastiska mat erbjuder vi en oas för både lokalbefolkningen och besökare.

Utforska vårt lunchutbud

Hos Ostbutiken Åkagården hittar du en varierande lunchmeny som tilltalar alla smaker. Våra kockar lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa lokala råvaror, och resultatet är enastående. Välj bland sallader, smörgåsar och varma rätter. Vi erbjuder även vegetariska och veganalternativ för att tillgodose olika kostbehov.

En av våra populära lunchrätter är “Mårtensmiddag”. Inspirerad av traditionella svenska smaker har vår kock skapat en läcker måltid med ankbröst, rödkål, sidfläsk, rårörda lingon och gräddsås. En perfekt balans mellan sött, salt och syrligt – den här rätten får dig att känna dig som hemma! Författa bokstäver (PJS)

“På Ostbutiken Åkagården får du inte bara en god lunch, du får en smakupplevelse från hjärtat. Varje måltid är noggrant tillagad med omsorg om detaljer och kvalitet.”

Den unika atmosfären

När du kliver in på Ostbutiken Åkagården möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Den charmiga inredningen med rustika möbler, vackra detaljer och ljusa färger ger en avkopplande känsla och skapar en perfekt miljö för en trevlig lunchstund.

Vi strävar efter att skapa en plats där människor kan koppla av och njuta av sin mat. Oavsett om du väljer att sitta vid våra mysiga bord inne eller njuta av solen på vår vackra uteservering, kommer du att uppskatta den avslappnade och vänliga atmosfären som Ostbutiken Åkagården har att erbjuda.

Åkagårdens Restaurang och Åkagården GK

Om du inte är nöjd med bara en fantastisk lunchupplevelse, har Ostbutiken Åkagården ännu mer att erbjuda. Vår restaurang är belägen i anslutning till Åkagården GK, vilket gör det till en perfekt plats att kombinera en god lunch med en golfrunda.

Efter att du har njutit av en läcker lunch kan du ge dig ut på Åkagården GK:s natursköna och utmanande 18-hålsbana. Ta med dina vänner eller kollegor och njut av en fantastisk dag med god mat och golf i vackra Ängelholm.

Besök oss idag

Kom och upplev Ostbutiken Åkagården själv. Vi är öppna för lunch alla dagar i veckan och vår vänliga personal ser fram emot att ta emot dig.

Gå inte miste om chansen att utforska den läckra lunchen och den unika atmosfären på Ostbutiken Åkagården – din oas i Ängelholm!

Lunchmeny
Rätt Beskrivning Pris
Sallad Färska grönsaker med ditt val av protein och dressing 89 kr
Smörgås En läcker smörgås fylld med ditt favoritpålägg 79 kr
Varm rätt Dagens husmansrätt – varierande alternativ varje dag 109 kr
Mårtensmiddag Ankbröst, rödkål, sidfläsk, rårörda lingon och gräddsås 149 kr

Vanliga söktermer

  • ostbutiken åkagården
  • ostbutiken ängelholm lunch
  • åkagårdens restaurang
  • åkagården gk
  • åkagården
  • mårtensmiddag
  • åkagården lunch

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Ostbutiken Åkagården?

Ostbutiken Åkagården är en butik som specialiserar sig på försäljning av olika sorters ost.

Var ligger Åkagården?

Åkagården ligger i Ängelholm, en stad i södra Sverige.

Vilka tjänster erbjuder Åkagården?

Åkagården erbjuder en ostbutik, en restaurang och en golfklubb.

Vad kan man äta till lunch på Ostbutiken Ängelholm?

På Ostbutiken Ängelholm kan man äta diverse lunchrätter som inkluderar olika sorters ost och tillbehör.

Vad är Åkagårdens Restaurang?

Åkagårdens Restaurang är en matplats belägen på Åkagården där man kan avnjuta olika delikatesser och rätter.

Vad är Åkagården GK?

Åkagården GK står för Åkagården Golfklubb och är en golfanläggning där man kan spela golf på en vacker och välskött bana.

När är Mårtensmiddag på Åkagården?

Mårtensmiddag på Åkagården äger rum den 11 november varje år för att fira Sankt Mårtens dag.

Vilka lunchalternativ erbjuder Åkagården?

På Åkagården kan man välja mellan olika lunchrätter som serveras under dagen.

Vad är Åkagårdens specialitet?

Åkagårdens specialitet är deras breda utbud av ostar från olika regioner och länder.

Vad kan man förvänta sig av en lunch på Åkagården?

En lunch på Åkagården ger dig möjlighet att smaka på läckra rätter med noga utvalda ostar och högkvalitativa ingredienser.

Artiklen Utforska den läckra lunchen och den unika atmosfären på Ostbutiken Åkagården – din oas i Ängelholm! har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 34 anmeldelser